Infrarood verwarming Sint-Katelijne-Waver

Infrarood verwarming Sint-Katelijne-Waver

Energiebesparend en milieuvriendelijk verwarmen in Sint-Katelijne-Waver

Infrarood verwarming is een mooi en aangenaam alternatief voor een traditionele verwarming. Een meer dan aangename temperatuur letterlijk en figuurlijk met een warme uitstraling én toch energiezuinig en kostenbesparend. Elk infrarood paneel werkt op volle kracht en verwarmt uw ruimte net zoals de zon, snel en via straling. Vlug een badkamer opwarmen of een grote leefruimte op constante temperatuur verwarmen? Tom Rottiers uit Sint-Katelijne-Waver plaatst het juiste paneel op de juiste plaats!

 

Waarvoor kan u Tom Rottiers bellen?

  • Infrarood verwarming kopen en installeren
  • Infrarood verwarming voor terras, woning, horeca, winkel, bouw, industrie, kantoor…Kwaliteitsvolle infraroodpanelen voor binnenhuis
  • Panelen in verschillende uitvoeringen (spiegelpanelen, glaspanelen, designpanelen,…)
  • Duurzame infraroodstralers voor buitenhuis  
  • Panelen integreren in interieur (in vloer of muur verwerken, als onzichtbaar element in spiegel, bedrukt als prachtig kunstwerk,…)
  • Installeren infraroodverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming

 

+ Service met een plus +

Benieuwd naar alle mogelijkheden in Sint-Katelijne-Waver om energiebesparend en milieuvriendelijk te verwarmen via infrarood? Tom Rottiers is rechtstreeks verdeler regio Sint-Katelijne-Waver en komt met kennis en expertise graag vrijblijvend langs voor tips & tricks, een praktische demonstratie en vakkundig advies over de werking en het verbruik. Overtuigd? Tom bereidt de installatie tot in de puntjes voor en brengt elke parameter in kaart, van isolatiewaarde tot wattage per vierkante meter. Tom is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de infrarood verwarmingswereld en zorgt voor een piekfijne installatie en een aangenaam warm leefklimaat in Sint-Katelijne-Waver.

 

Energiebesparend en milieuvriendelijk verwarmen in Sint-Katelijne-Waver?
Vraag hier een vrijblijvende offerte >>