PUR, ISOLATIE EN CHAPEWERKEN

Tom is een ervaren chapper met kwaliteitslabel en werkt voor particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Bel Tom Rottiers voor chape maken en leggen!

Algemene pur, Isolatie- en chapewerken

Tom Rottiers is uw ervaren vakman voor het plaatsen van chape en het isoleren van vloeren. Hoe beter de chape geplaatst is, hoe fijner de afwerking kan gebeuren met het vloeren. Daarom werkt Tom met professioneel isolatiemateriaal dat zeer snel uithardt met een stevige stabilisatielaag. Particulier, bedrijf, aannemer of architect? Voor pur- en chapewerken kan u letterlijk en figuurlijk bouwen op de expertise van Tom Rottiers.

 

Waarvoor kan u Tom Rottiers bellen?

Tom Rottiers staat paraat voor elk nieuwbouw- of renovatieproject, binnen én buiten:

  • Chapewerk in alle soorten (hechtende chape, niet-hechtende chape, zwevende chape, isolatiechape, sneldrogende chape, hellingschape,…)
  • Chapewerken voor allerlei toepassingen (onderlaag, vloerverwarming, draagvloer,…)
  • Wapening van de chape vloer
  • Randisolatie (chape loskoppelen van muur en akoestische isolatie)
  • Sneldrogende PUR isolatie (Polyurethaan) voor elke ondergrond

 

+ Service met een plus +

Tom brengt met de laatste nieuwe materialen en de juiste mengverhoudingen de chape perfect vlak aan. Daarbij ligt de focus niet op kost maar wel op kwaliteit, want een goede vlakke onderlaag staat garant voor een perfect gelegde vloer. De PUR- en chapewerken van Tom Rottiers, dat is werken met de puntjes op de i!


 

PUR & chapewerken nodig?
Vraag hier een vrijblijvende offerte >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x